At være gravid, er også en stor ting for din familie.

Din mand/kæreste er jo også optaget af din graviditet. Derfor er det sikkert en god idé at få ham med på nogle billeder.

Hvis du har børn i forvejen, synes de jo også det er en spændende tid, og de keder sig som regel heller ikke ved fotograferingen.

Ikke alle gravidbilleder er kun med den gravide. At tage familien med til fotograferingen kan være en rigtig god idé. Det afhænger lidt af hvad du selv synes.

Ofte bestiller den gravide 2 fotograferinger.

Den ene, kun af sig selv, fordi hun synes hun gerne vil have den fokus omkring sin mave og sin graviditet, og måske fordi hun gerne vil have lavet nogle letpåklædte billeder, hvor børnene ikke behøver at være til stede. Eller måske fordi at koncentrationen om de dejlige billeder ikke skal påvirkes af børn der måske ikke synes det er sjovt når de ikke selv er med hele tiden.

Den anden fotografering med familie, så der kan blive fokuseret på hele familien, og børnene også synes det er sjovt at være med, fordi der sker noget omkring dem hele tiden.

Men man kan også bestille med forlænget tid, så der er tid til det hele på én gang. Så er det nok en god idé at medbringe lidt legetøj til børnene, så de er beskæftiget mens mor og evt mor og far bliver fotograferet.

Når der er piger med, så er kjoler og bare tæer rigtig godt. Til drengene er cowboybukser og en skjorte eller bluse uden store logoer og så bare tæer også en god ide. Tag gerne lidt forskelligt tøj med til børnene.

Du kan komme til alle vore andre fotograferinger på vores store hjemmeside ved at klikke på denne tekst.