Fotografering af gravide er én af Fotograf Torbens specialer.

Vi har rigtig mange gravid fotograferinger, og er stolte over at se de gravide komme igen og igen med deres børn og næste gang de er gravide.

Når du bestiller en fotograf til at lave dine gravid billeder, er det vigtigt at du får en fotografering der passer til netop dig, og ikke bare det samme som alle andre.

Der skal være fokus på det smukkeste i din graviditet. Se på billederne her og bliv inspireret, så du kan få lidt idéer om hvad du ønsker dig og hvad du skal have med af tøj.

Specielt når du får taget fotografier af din gravide mave, er det vigtigt at du bestiller en fotograf der kan lave det du ønsker. Der er lige så mange fotografer der er rigtig dårlige til at tage gravidbilleder , som der er fotografer der er gode til det. Når du kigger på fotografernes hjemmesider er det vigtigt at du er kritisk.

Du får, hvad du ser… …men ikke altid? Vi har set mange hjemmesider fra fotografer der direkte har stjålet billeder fra andre fotografer, sandsynligvis fordi de ikke selv har taget gravidbilleder endnu, eller fordi de simpelt hen er for dårlige til det. Vi har fotograferet i 30 år, og kan love dig at vi ikke har behov for at “låne” billeder fra andre til vores hjemmeside. Fotograf Torben har selv stået for fotograferingen af samtlige vores gravidbilleder på vores hjemmesider. det betyder så at når du kigger på vores billeder, kan du se om Torben kan lave de billeder du ønsker dig.

Hvad skal du medbringe ved din gravid fotografering? Sko med høje hæle fremhæver figuren. Stramtsiddende tøj er altid flot, uanset om det bare er en bluse (som går ned over maven) eller en hel kjole. Farver er jo en smags sag, men hvis du nu tager et kik igennem vores billeder her på siden, kan du få et godt indtryk af hvad du kan lide. Du kan ikke tage for meget tøj med.

Du kan komme til alle vore andre fotograferinger på vores store hjemmeside ved at klikke på denne tekst.