Fotografering af din nyfødte baby (0-3 mdr.) er helt gratis, hvis du er blevet fotograferet hos os som gravid.

Du kan frit vælge om du vil have fotograferet din baby alene og/eller med mor og far.

Prisen for fotograferingen er 550 kr. hvis du ikke er blevet fotograferet som gravid hos os.

Du kan også se tilbud på FotoDeals.dk

Fotografering af nyfødte og nyfødt-billeder, kaldes populært også fotografering af newborn eller newborn-billeder. Vi bliver ofte spurgt om, hvad forskellen er. Der er bare ingen forskel. “Newborn” er en direkte oversættelse af “nyfødt”, og er de senere år bare blevet et populært udtryk. Det har ikke nogen betydning for hvordan din nyfødte baby bliver fotograferet, eller hvordan billederne af din nyfødte baby kommer til at se ud.

Babyer er som regel smukkest og ser bedst ud i lidt tøj. F.eks. drenge med cowboybukser, bar mave og bare tæer. Piger med kjole og bare tæer. Det er som regel de bedste billeder. Hvis de fotograferes sammen med andre, så husk at det er bedst, at når din nyfødte har tøj på, har de andre det også, og det samme omvendt. er den nyfødte nøgen eller med bar overkrop, eller bare tæer, så bør de andre også være det, på den del der er med på billederne. Børn over ca. 3 måneder fotograferes ikke nøgne. Vi synes ikke det er ok at fotografere dem nøgne når de er ældre. Derfor er det altid en god ting at medbringe trusser eller bukser der kan skjule en ble.

Børnenes egne tæpper og legetøj og, bamser, dukker m.m. er de bedste rekvisitter for at få personlige billeder. Fotograferne har dog en hel del strikkede tæpper og strikkede huer som også kan ses på mange af vore nyfødt billeder.

Du kan komme til alle vore andre fotograferinger på vores store hjemmeside ved at klikke på denne tekst.